Más artículos
En toen was het vorige week ineens zover... Onze emigratie naar Spanje

En toen was het vorige week ineens zover... Onze emigratie naar Spanje

En toen was het vorige week ineens zover.... Onze emigratie naar Spanje is dan echt een feit. Ondanks dat nog niet alles rond is met onze B&B in Coín, hebben we de sprong in het diepe toch gewaagd nu de gemeentegrens in Spanje open is! Je moet een gokje wagen in het leven toch?
Na het heftige afscheid van familie en vrienden met veel waardevolle momenten met een lach en een traan (veel tranen😊) is Hans met de bus vertrokken naar Spanje en zijn Jip en ik een paar dagen later achter hem aan gevlogen.
Nu zitten we lekker in de regen (we zullen over een paar maandjes nog wel een regendans doen dus genieten we er maar van) in ons heerlijke tijdelijke huis.
Alle voorbereidingen gaan we verder vanuit hier doen. Lijkt het je leuk om onze avonturen te volgen? We gaan een blog maken! Als je deze wilt ontvangen, stuur me dan een privé bericht (als je dat nog niet gedaan hebt) of een appje en je krijgt een kijkje in ons leven!
Un saludo!

Este es nuestro propio sitio web al mejor precio. Haga clic aquí para ver nuestros alojamientos o haznos una pregunta personalmente. O sigue leyendo con , o ve a la vista general de todos los artículos.

Publicado 11-03-2021 / Copyright © Finca La Libertad