Back to our website Check availability and book now
Overwinteren in Spanje bij Finca La Libertad

Overwinteren in Spanje bij Finca La Libertad

Overwinteren onder de Spaanse zon

Een paar maanden eruit in een van de mooiste gebieden van Europa en ook nog eens de winter ontlopen hoeft helemaal geen groot gedoe te zijn. In de wintermaanden heb je hier het meeste kans op zon en vaak temperaturen van rond de 20 graden. Zo kun je op je eigen terrasje genieten van het mooie uitzicht en die heerlijke Spaanse wijnen;) Bij Finca La Libertad zit je midden in de natuur, maar toch dicht bij alles wat Andalusië te bieden heeft. Coín (10min.), Malaga (30 min.), Strand (30 min.) Caminito del Rey (45 min.),Sierra de las Nieves (20 min.) Maar ook parels als Ronda en Granada zijn niet al te ver.

Finca La Libertad

Jouw eigen huisje in de natuur

Finca La Libertad biedt een rust aan ruimte met een oppervlakte van 27.000 m2 en een groot (omheind) zwembad. Daarnaast loop je vanuit onze finca regelrecht de natuur in voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Wie wil dat nou niet? Bij ons kan je genieten in je eigen casita met woonkamer, keuken twee slaapkamers en een privé terras. Dichtbij de casita's is een gedeeld zwembad met heerlijke ligbedden en ruimte om te ontspannen. In en rondom de finca zorgen we voor een gezellige relaxte sfeer met mogelijkheid tot activiteiten.

Ga naar onze homepagina om alles te bekijken wat Finca La Libertad te bieden heeft.


Goedkoper

Spanje is in het dagelijkse leven een stuk goedkoper dan Nederland. In de Spaanse horeca betaal je regelmatig maar €1,20 voor een kopje koffie of €3,- voor een heerlijke bocadillo (belegd stokbrood). Verder bespaar je natuurlijk op je energierekening, aangezien de kachel zelden aan hoeft aan de Costa del Sol. 

Lekker terrassen :)


Slaapkamer

Het autenthieke Spanje

Finca La Libertad ligt dichtbij het bruisende Malaga, Marbella en nog veel meer mooie parels, maar in je directe omgeving vind je het rustige en authentieke Coín. Dit plaatsje heeft het echte Spaanse karakter, maar biedt alle faciliteiten zoals grote supermarkten, restaurants, gezondheidszorg (ziekenhuis en apotheken) en een winkelcentrum met veel verschillende soorten aanbod. 

Golf

In de omgeving van Coín vind je enkele van de mooiste golfbanen van Spanje. Ideaal voor de echte golfliefhebber om op ontdekkingsreis te gaan. 

Golfbaan in Marbella

Prijzen

Voor overwinteraars hanteren we speciale tarieven. Bekijk hieronder wat de kosten zijn. Overwinteren is mogelijk in de maanden Januari, Februari en Maart.

Per maand: €890,- per maand + schoonmaakkosten + energie

*Schoonmaakkosten bedragen eenmalig €80,-
*Energiekosten € 160

Je eigen terrasje met dit heerlijke uitzicht!

Interesse? Neem contact op met Suzan van Finca La Libertad

Mail: info@fincalalibertad.com
Whatsapp met Suzan
Tel: +34 633 65 17 36This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us your question.

Published 01-11-2022 / Copyright © Finca La Libertad